Olmak ya da olmamak!

Düzenleyen:
Olmak ya da olmamak!

SPOR Haberleri

Her iki takımımızın gözü sahada, kulağı rakiplerinin maçında olacak. Başakşehir, Braga’yı ağırlayacak, Konyaspor Guimaraes’le deplasmanda karşılaşacak

Braga ununu eledi
UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcilerimiz Atiker Konyaspor ve Medipol Başakşehir bu akşam tur umuduyla sahaya çıkacak. Gruplarında üçüncü sırada olan her iki ekibimiz de maçlarını kazanıp, gruptaki diğer maçlarda rakiplerinin kaybetmesini bekleyecek. M Başakşehir gruptaki son maçında Portekiz ekibi lider Braga’yı ağırlayacak. Fatih Terim Stadı’nda saat 21.00’de başlayacak karşılaşmayı İskoç hakem John Beaton yönetecek. Maç TRT 1’den naklen yayınlanacak. 

Olmak ya da olmamak!

Haydi Salzburg
Avrupa Ligi’ndeki bir diğer temsilcimiz Atiker Konyaspor da bu akşam bir başka Portekiz temsilcisi Vitoria Guimaraes ile karşı karşıya gelecek. Afonso Henriques Stadı’nda 23.05’te başlayacak karşılaşmayı Alman hakem Daniel Siebert yönetecek. Mücadele, Tivibu Spor 2’den naklen yayınlanacak. Gruptaki diğer maçta, ikinci sıradaki O. Marsilya, lider Salzburg’u ağırlayacak. Yeşil-beyazlılar öncelikle maçını kazanıp Marsilya’nın yenilmesini bekleyecek. 

Olmak ya da olmamak!

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...