HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarında 'Fener ağlama' sesleri

Düzenleyen: /
Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarında 'Fener ağlama' sesleri
Galatasaray, Fenerbahçe, Haber

SPOR Haberleri

Türk Telekom Stadı'nda 21. şampiyonluğunu kutlayan Galatasaray'da taraftarlar, 'Fener ağlama' tezahüratını yaparak ezeli rakiplerine göndermede bulundu.

Süper Lig 2017-2018 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, 21. şampiyonluğunu Türk Telekom Arena'da taraftarlarıyla bir arada kutladı. Şampiyon takımda yer alan futbolcular ve teknik heyetin sahneye çıkmasının ardından Galatasaray kupasına kavuştu.

SNEİJDER 'FENER AĞLAMA' DEMİŞTİ

Galatasaray cephesinden ezeli rakibi Fenerbahçe'ye gönderme yapılması da gecenin en dikkat çeken detayı oldu. Türk Telekom Stadyumu'nda "Fener ağlama" müziği eşliğinde kupa ile stat turu yaptı.

Hatırlanacağı üzere 2014-2015 sezonunda Sneijder şampiyonluk kutlamalarında sahneye çıkmış ve ezeli rakibi Fenerbahçe'ye göndermede bulunarak, "Fener ağlama" tezahüratı yaptırmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...