HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Arap basını duyurdu! Negredo...

Düzenleyen: /
Arap basını duyurdu! Negredo...
Negredo, Beşiktaş, Arabistan, Haber

SPOR Haberleri

Suudi Arabistan basını, Al-Hilal Riyad kulübünün, Beşiktaş'ın İspanyol golcüsü Alvaro Negredo'nun transferi için Beşiktaş ile müzakerelere başladığını yazdı.

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in yeni sezonda takımda istemediğini açıkladığı Alvaro Negredo'ya Suudi Arabistan'dan teklif geldi.

Arap gazeteci Khaled El-Qahtani'nin haberine göre, Arap ekibi Al Hilal'in yöneticileri, teknik direktör Jorge Jesus'un isteği doğrultusunda Beşiktaş ile görüşmelere başladı.

Siyah beyazlı ekipten yıllık 4.5 milyon euro alan Negredo, Al Hilal yönetimiyle masaya oturdu. İki taraf arasında pazarlıklar sürerken Araplar'ın elini Beşiktaş'ın Negredo'yu takımda istememesi güçlendiriyor.

Al Hilal de Beşiktaş'ın kamp yaptığı Avusturya'da kampını sürdürüyor. Bu nedenle anlaşmanın kısa sürede tamamlanması bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...