Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş, Benjamin Lecomte'yle ilgileniyor

Düzenleyen:
Beşiktaş, Benjamin Lecomte'yle ilgileniyor

SPOR Haberleri

Kaleci arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Fransa 1.Lig takımlarından Montpellier'de forma giyen Benjamin Lecomte'yle ilgileniyor.

Fabri'yi İngiltere Premier Lig ekiplerinden Fulham'a 6 milyon euroya satan Beşiktaş, kaleyi Fransa ligi ekiplerinden Montpellier'in kalecisi Benjamin Lecomte'ye emanet etmek istiyor.

Fabri'nin boşluğunu doldurmak isteyen siyah beyazlı ekip Ospina ismine yoğunluk verirken bir yandan da diğer alternatifler üzerinde arayışlarını sürdürüyor.

LECOMTE BEŞİKTAŞ'A YAKIN
Siyah beyazlı ekibe bir sürpriz öneri ise Fransa'dan geldi. Menajerlerin Beşiktaş kurmaylarına Fransa Lig 1 ekiplerinden Montpellier'de forma giyen Benjamin Lecomte'yi önerdiği iddia edildi. Fikret Orman'ın Şenol Güneş'in onaylaması durumunda Fransız ekibinin kapısını çalacağı kaydedildi.

LECOMTE'NİN 2021 YILINA KADAR SÖZLEŞMESİ BULUNUYOR
Tecrübeli file bekçisinin Fransa Lig'inde PSG'li Alphonse Areola'dan sonra en az gol yiyen kaleci olması dikkat çekti. Lecomte geçtğimiz sezon Fransa Lig 1'de Şubat ayının oyuncusu seçildi. Tecrübeli kalecinin Montpellier ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...