Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş kendini buldu

Düzenleyen:
Beşiktaş kendini buldu

SPOR Haberleri

Kara Kartal Talisca, Negredo, Tosic, Fabri gibi 4 önemli ismi satmasına rağmen Süper Lig’de geçen sezonun 7. hafta performansını tutturdu. 14 puana yükselen Güneş’in ekibi eleştirileri susturdu

Geçtiğimiz hafta oynadığı F.Bahçe derbisinde kaybettiği iki puanla bir önceki sezondaki 6. hafta performansının gerisinde kalan Beşiktaş dünkü Kayserispor galibiyetiyle puanları eşitledi. 2017-18 sezonunun 7. haftasında 14 puanda olan Kara Kartal dünkü galibiyetle bu sezon da 14 puanı yakaladı. Sezon başından beri hayli eleştirilen ve özellikle yıldızlarının gidişiyle güç kaybettiği dillendirilen siyah-beyazlılar mevcut performansıyla takımda bir düşüş olmadığını göstermiş oldu. Anderson Talisca, Negredo, Tosic, Fabri gibi ilk on birden 4 oyuncusunu kaybeden Şenol Güneş bu kan kaybına rağmen takımını zirveye taşıdı. Beşiktaş lider G.Saray’ın 1 puan gerisinde takibini sürdürdü. 

Çin’e kutlama

Öte yandan Çin pazarına açılmak için çeşitli girişimler yapan Beşiktaş, Çin Halk Cumhuriyeti’nin 69. kuruluş yıl dönümünde, Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Yü Hongyang, başkonsolosları Cui Wei ve Liu Zengxian, siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman’ın davetlisi olarak karşılaşmayı Vodafone Park’ta izledi. Ayrıca karşılaşma öncesinde reklam tabelalarında Türkçe, Çince ve İngilizce olmak üzere “Çin Halk Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 69. yıl dönümü kutlu olsun.” mesajı yer aldı.

Kartal’da iki eksik

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kayserispor karşısında geçen hafta deplasmanda oynanan Fenerbahçe derbisinin bitiminde kırmızı kart gören Caner Erkin ile iki haftadır sakat olan ve antrenmanlara çıkmayan Adriano’yu kullanamadı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...