Fenerbahçe, Cocu'yu gönderirse dört hocaya para ödeyecek

Düzenleyen:
Fenerbahçe, Cocu'yu gönderirse dört hocaya para ödeyecek

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Yönetimi, Phillip Cocu'nun takımdan gönderilmesi halinde Aykut Kocaman, Pereira ve Cocu'nun yanı sıra, yeni gelecek hocaya da maaş ödeyecek.

Süper Lig 7. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Çaykur Rizespor'a 3-0 mağlup oldu. Sarı Lacivertli taraftarlar maçın ardından teknik direktör Cocu'nun istifasını isterken, eğer Hollandalı teknik adamın görevine son verilmesi ve yeni bir hocayla anlaşılması durumunda sarı lacivertli takım bir sezonda 4 teknik direktöre maaş ödeyecek.

PEREIRA İLE AYKUT KOCAMAN'A MAAŞ ÖDEMESİ DEVAM EDİYOR

Fenerbahçe yönetimi, eski teknik direktörlerden Vitor Pereira ve Aykut Kocaman'ın hala maaşını ödüyor. Cocu'nun görevine son verilmesi halinde Hollandalı teknik adam sezon sonuna kadar alacaklarını tahsil edecek. Sarı lacivertliler bunun yanında sözleşmeleri devam ederken görevlerine son verdiği Aykut Kocaman'a 1,5 milyon dolar, Vitor Pereira'ya ise 2,3 milyon euro ödemek zorunda kalmıştı. Portekizli teknik adamın ödemeleri bir süredir devam ediyordu. Skorer

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...