Aslan zafer peşinde

Aslan zafer peşinde

SPOR Haberleri

İlk maçında Lokomotiv’i 3-0’la geçen Cimbom, deplasmandaki maçta kazanıp avantaj yakalamak istiyor.

Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk maçında sahasında Lokomotiv Moskova’yı 3-0 yenerek büyük sükse yapan Galatasaray, gruptaki ikinci maçında bu gece deplasmanda Porto ile karşı karşıya gelecek. Porto şehrindeki Dragao Stadı’nda oynanacak maç 22.00’de başlayacak. Porto gruptaki ilk maçında Schalke 04 ile deplasmanda 1-1 berabere kalmıştı. Porto ile Galatasaray arasında oynanacak müsabakayı İngiliz hakem Michael Oliver yönetecek. Grubun diğer maçında ise Lokomotiv Moskova ile Schalke 04, Moskova’da karşılaşacak.

Üç eksik, bir belirsiz
Lokomotiv Moskova maçında kırmızı kart gören Badou Ndiaye, bu akşam oynayamayacak. Ameliyat olan Emre Akbaba da Porto’ya karşı forma giyemeyecek. Kaptan Selçuk İnan’ın da oynaması beklenmezken Eren Derdiyok’un durumu ise belirsiz. Portekiz temsilcisinde daha önce Beşiktaş forması da giyen Vincent Aboubakar sakatlığı yüzünden Galatasaray’a karşı sahada olamayacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...