Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fatih Terim: İşimize bakalım

Düzenleyen:
Fatih Terim: İşimize bakalım

SPOR Haberleri

Başkan Mustafa Cengiz’in “CAS açıklaması” tedirginliğe sebep olunca futbolcuları ve kurmaylarını toplayan Fatih Terim “Bizim yerimiz saha. Biz işimize bakalım. Dış problemleri yönetim çözer” dedi

BURHAN CAN TERZİ

Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim tamamen saha içine konsantre... Tecrübeli teknik adam 22’nci şampiyonluğa ve Şampiyonlar Ligi’ndeki başarıyla kilitlenmiş durumda... Ancak takım içinde de UEFA’nın Galatasaray ile yaptığı anlaşmayı yeniden gözden geçirme kararı alması merak konusu oldu... Özellikle başkan Mustafa Cengiz’in, UEFA Başkanı Aleksander Ceferin ve kurullarıyla gerçekleştirdiği toplantının ardından “Bu itiraza bizim de itirazımız var. Bir anlaşma imzaladık. Gelecek 3 yılda herhangi bir sebeple engellenmemiz hem Galatasaray hem Türk futbolu hem de bizim gibi mali yapısı iyiye giden kulüpler için ciddi risk. CAS’a başvuracağız” açıklaması bir tedirginliğe yol açtı. Bu konu Florya’ya da yansıyınca takımın patronu Fatih Terim duruma müdahale etti.

Endişe yok

Galatasaray’ın tecrübeli teknik direktörü “Biz sadece saha içine konsantre olalım. Sadece işimize bakalım. Eksiklerimizi kapatmaya çalışıyoruz. Ben hepinize güveniyorum. Biz sahada istediğimizi alalım, diğer problemleri yönetim halleder. Kimsenin gereksiz endişelere kapılmasına gerek yok” ifadelerini kullandı. Bu arada Galatasaray’ın, UEFA’dan en olumsuz sonuç çıksa bile bu sene Avrupa’dan menedilmesinin söz konusu olmadığı belirtiliyor. Çıkacak neticelerin gelecek sezonu ve sonrasını ilgilendirebileceği aktarılırken endişe edilen konulardan biri devre arası transfer yasağı gelmesi... Ancak yönetim kanadı bu cezanın çıkmasına da ihtimal vermiyor.

Fatih Terim: İşimize bakalım

Ali Sami Yen’e ziyaret

Galatasaray Kulübü’nün 113’üncü kuruluş yılı etkinlikleri, başkan Mustafa Cengiz’in kurucu başkan Ali Sami Yen’i kabri başında ziyaret etmesiyle başladı. Cengiz, Süleyman Seba’nın mezarına da ziyarette bulundu. 

Siyasi çekişme

Galatasaray eski yöneticisi Burak Elmas, UEFA konusuyla ilgili sosyal medyadan açıklamalarda bulundu. Elmas “UEFA başkanının ve alt kurullarının burada Galatasaray’ın yanında olduğunu düşünüyorum. Sonuçta kendilerinin desteklediği bir kararı üst kurulun geri döndürmesine çok hoş bakmazlar. Bence burada UEFA içi bir siyasi çekişme var” ifadelerini kullandı. Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Türker Arslan da “Galatasaray’ı şikâyet eden kulüpler arasında Türk kulübü yok. İki İtalyan kulübü olduğunu söyleyebilirim” dedi.

İki Aslan tedavide

Galatasaray’da sakatlıkları süren Selçuk İnan ve Eren Derdiyok’un tedavileri devam ediyor. İki tecrübeli futbolcu dünkü antrenmanda da takımdan ayrı fizyoterapistler eşliğinde özel bir program dâhilinde çalıştı.

Sinan Gümüş yükselişte

Galatasaray’da santrfor yokluğunda verilen görevi başarıyla yerine getiren Sinan Gümüş’ten teknik direktör Fatih Terim çok memnun. Bu sezon ligde 1 gol 2 asist kaydeden 24 yaşındaki futbolcunun hedefi daha çok skora katkı yapmak. Teknik heyet ve arkadaşları, son 2 haftadır Sinan’ın form durumunun yükselişte olduğunu söylüyor. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...