Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kurtar bizi Soldado!

Düzenleyen:
Kurtar bizi Soldado!

SPOR Haberleri

Cezayir Millî Takımı’ndan gelen sakatlık haberi Fenerbahçe’de taşları yerinden oynattı. Düne kadar yüzüne bakılmayan İspanyol golcü bir anda kurtarıcı pozisyonuna terfi etti

EMİN ULUÇ

Fenerbahçe’de üst üste yaşanan sakatlıklar teknik direktör Phillip Cocu’nun planlarını alt üst ederken takımdaki dengeleri de değiştirdi. Kasık fıtığından Almanya’da bıçak altına yatan Mehmet Topal’ın yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacak olması Hollandalı hocanın Jailson ve Elif’e sarılmasına sebep oldu. Ancak adıl önemli gelişme Cezayir Millî Takımı’ndan gelen haberin ardından yaşandı. Cezayir, kampa sakat katılan Slimani’yi kadrodan çıkarırken, Cocu, Sivas maçında forma giyemeyecek gözesinin yerine düne kadar yüzüne bakmadığı Roberto Soldado’ya sarıldı. Hollandalı hoca bu sezon sadece bir maçta ilk 11’de şans verdiği, toplam 6 maçta 148 görev yapan İspanyol golcüye hazır ol talimatı verdi.

Harun’a özel ilgi

Phillip Cocu’nun son iki resmî maçta ilk 11’de sahaya sürdüğü Michael Frey’i de Sivas’a hazırladığı, ancak as golcü olarak Soldado’yu düşündüğü öğrenildi. Cocu’nun özel bir görüşme yaptığı, İspanyol yıldızın motivasyonu yükselirken, hedefinin Sivas’ta patlama yapıp Slimani’yi yedek bırakmak olduğu belirtildi. Bu arada Cocu’nun üzerine titrediği bir diğer isim ise Harun Tekin. Kadrosunda 5’i tecrübeli 3 kaleci olan Fenerbahçe’de Kameni’ye lisans çıkarılmazken, Volkan’ın da kadro dışı bırakılması, Harun’un değerini katlamış durumda. Harun’a bir şey olması hâlinde tecrübesiz Berke ve istenen seviyede olmayan Erten’e mahkûm kalacak Cocu, oyuncunun üzerine titriyor. Berke’nin UEFA listesinde olmaması Avrupa Ligi’nde büyük bir risk oluşturuyor.

En iyi ben bilirim

Kadro dışı bırakılan Volkan Demirel’in eşi Zeynep Demirel, sosyal medyadan bir mesaj paylaştı: Bak 8 yılı devirmişiz birlikte. Ve ben seni şu son bir haftada sevdiğim kadar hiç sevmemişim meğer. Konuşacak çok şey var. Belki gelir zamanı belki gelmez. Ama bil ki seni en iyi tanıyan benim. Neyin ne olduğunu da en iyi ben bilirim.

6. sezonu

Sarı-lacivertlilerde 6. sezonunu yaşayan Alper Potuk ilk sezonuna benzer bir görüntü içerisinde. 2013-14’te 34 maçta süre alan Alper sadece 1 gol kaydetmişti. En skorer dönemi olan 2015-16’da ise 45 maçta 5 gol ve 7 asistle oynamıştı.

Kurtar bizi Soldado!

Alper’in adı bile yok

Fenerbahçe’nin gizli golcülerinden Alper Potuk bu sezon ortalarda yok. Geçen sezon 34 maçta 6 gol, 2 asistle skora katkı sağlayan kritik anların adamı Alper, yeni teknik direktör Phillip Cocu’yla kulübeye çakıldı. Ligde ve Avrupa’dan 7 maçta görev alan Alper, Kadıköy’de Benfica’ya attığı gol dışında sessiz kalırken, son iki karşılaşmada kadroya dahi giremedi. Ki o Alper geçen sezon da belli zaman dilimlerinde özel hayatına dikkat etmemesiyle ön plana çıkmış ve yönetim cephesinden uyarılar almıştı. Yeni sezona yeni sayfa açarak başlayan yıldız oyuncudaki yükseliş kısa sürdü ve yine beklentilerin uzağında kaldı.

Yönetimde çatlak! 

Sarı-lacivertlilerde yardımcı hocalar ve kadro dışı futbolcular derken yönetim içinde de kriz olduğu öğrenildi. 2. Başkan Semih Özsoy ile başkan yardımcısı Burhan Karaçam arasında ciddi tartışmalar yaşandığı iddia ediliyor. Görev tanımlaması sonrası ikili arasındaki gerilimin fiziki müdahaleye kadar gittiği öne sürülüyor. 

Önceliğimiz Fenerbahçe

Dünyanın en prestijli spor organizasyonlarından ‘Leaders Week’te konuşma yapan Ali Koç, Meksika Ligi Başkanı Enrique Bonilla’ya da ders verdi. Bonilla’nın “Ben futbolu o kadar sevmiyorum. Önce iş gelir” sözlerine Koç “Biz farklıyız. Fenerbahçe bizim için tutkudur, sevgidir. Bizde işimizden önce F.Bahçe gelir” dedi.

Tolga riske edilmiyor

Tolga Ciğerci’nin tedavisi büyük bir hassasiyetle devam ediyor. Ayak parmağındaki sakatlık sebebiyle Fenerbahçe formasıyla sahaya çıkamayan Tolga’nın durumunu yakından takip eden Cocu, oyuncusunu tam anlamıyla iyileşmeden sahaya sürmemekte kararlı. Tolga’nın millî aradan sonra  süre alması bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...