Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Güneş’i sıkıntı bastı!

Güneş’i sıkıntı bastı!

SPOR Haberleri

Sakatlar kervanına Adriano ve Ljajic’ten sonra Pepe de eklendi. Vida’nın cezalı oluşu sebebiyle tecrübeli teknik adam Medel-Roco ikilisine sarıldı

Murad Tamer

Beşiktaş, G.Saray’ın puan kaybettiği haftayı galibiyetle değerlendirmek isterken oyuncularından gelen haberlerle sarsıldı. Bu akşam İzmir’de oynanacak Göztepe maçı öncesi sakatlar kervanına Adriano ve Ljajic’ten sonra takımın savunmadaki bel kemiği Pepe de eklendi. Vida’nın da kırmızı kart cezalısı olması sebebiyle Beşiktaş bu akşamki maça iki as stoperinden mahrum olarak çıkacak. Karşılaşma öncesi büyük sıkıntı yaşayan Şenol Güneş, Göztepe maçında savunmanın göbeğinde Şilili oyuncular Medel ile Roco görev yapacak.

Lens zorluyor
İki oyuncunun bu zamana kadar stoperde birlikte forma giymemiş olması, uyum sıkıntısı riskini de beraberinde getiriyor. Güneş’in, Ljajic’in yokluğunda ise Oğuzhan’a şans vermesi bekleniyor. Ancak yıldız oyuncunun sezon başından bu yana 10 numara bölgesinde bekleneni verememiş olması tecrübeli hocayı düşündürüyor. Ayrıca Lens’in yükselen formunu da göz önünde bulunduran Güneş, İzmir’de Quaresma’yı yedeğe çekip Hollandalı yıldıza ilk 11’de görev verebilir.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...