Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yanlış yükleme

Yanlış yükleme

SPOR Haberleri

Serdar ile Feghouli’nin kasları millî takımlardaki ağır antrenmanlarda zorlanmış. Fernando’ya ise tempo artırma amacıyla yanlış yükleme yapılmış

BURHAN CAN TERZİ

Galatasaray’da Bursa maçında kaybedilen puandan çok, maç içerisinde yaşanan sakatlıklar şok etkisi oluşturuldu. Henüz 40 dakika geride kalmışken Serdar Aziz, Feghouli ve Fernando sakatlandı. 3 oyuncu da darbeye bağlı olmayan sakatlıklar geçirirken, adalelerinde problemler oluştu. Merak uyandırıcı bu hadisenin ardından birçok yorum yapılırken, sakatlıkların millî arada uygulanan antrenmanlar ve yüklemelerden kaynaklı olduğu ortaya çıktı.

Feghouli şaşırdı
Serdar Aziz, millî kamptaki bütün oyuncuların “Çok ağır” bulduğu antrenmanlarda vücudunu çok zorladı. Rusya’da forma giyen tecrübeli stoperin kasları Bursaspor maçındaki tempoya daha fazla dayanamadı ve kasığından sakatlandı. Feghouli de Cezayir Millî Takımı’yla art arda iki maç oynadı ve alışık olmadığı antrenman programının akabinde Bursaspor karşılaşmasına çıkan yıldız isim arka adalesinden sakatlandı.

İyi niyeti yaktı
Millî arayı Florya’da geçiren Fernando’nun sakatlanması ise teknik heyeti çok şaşırttı. Geçen sezon da iç yan bağından sakatlanıp uzun süre sahalardan uzak kalan Brezilya’nın bu defa arka adalesinde problem çıkarmasının sebebi ise tamamen iyi niyet... Temposunu geri kazanmaya çalışan sambacı, ekstra programlar uygulamaya başladı ve kaslarına aşırı yüklenince sakatlandı. 

İdmanlar kişiye özel yapılmalı
Emre Belözoğlu, Arda Turan gibi birçok ünlü futbolcuyu iyileştiren ve özel masörlüğünü yapan Aytekin Yılmaz, “Bir kişi her gün yediği ekmeğin cinsini, miktarını bir gün değiştirirse, vücut buna farklı tepki verir. Antrenman da böyle. Bir futbolcunun vücudunun alışık olduğu bir antrenman var, siz bu futbolcuya ekstra yükleniyorsunuz, farklı antrenman yaptırıyorsunuz. Tabii ki adaleler bu durumda zorlanır. Antrenmanlar kişiye özel olmalı” ifadelerini kullandı.

İŞTE TEŞHİSLER:
> Feghouli: Sağ üst arka adale grubunda orta derece zorlanma.
> Fernando: Sağ üst arka adale grubunda orta derecede zorlanma.
> Serdar Aziz: Kasık ağrısı

Eren varsa Derdiyok!
Galatasaray’da, Schalke maçı öncesi en büyük silah Eren Derdiyok... Gomis’in ayrılışı sonrası performansıyla endişeleri biraz olsun gideren Eren, oyuna sonradan girdiği Bursaspor maçında bu sezon toplamda 6 golüne ulaştı. Schalke maçı öncesi sakatlık sorunlarıyla boğuşan Galatasaray’da Eren performansıyla Terim’in de yüzünü güldürdü.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...