HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Transfer müjdesi

Düzenleyen: /
Transfer müjdesi
Fikret Orman, Beşiktaş, Haber

SPOR Haberleri

Bu sezon şampiyon olacaklarına yürekten inandığını söyleyen Orman, Şenol Güneş’le görüşerek devre arasında eksik bölgelere takviye yapacaklarını açıkladı

MURAD TAMER

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı ekibin dün yaptığı antrenmanda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Takımın Başakşehir maçında sergilediği performanstan memnun olduğunu belirten Orman, “Her geçen gün iyiye gidiyoruz. Şampiyon olduğumuz sene de o statta yenilmiştik. Bir şanssızlık var orada bizim için. Beşiktaş iyi yolda. Başakşehir maçındaki gibi oynarsak bu ligi şampiyon kapatacağımıza inanıyorum. Ben de takımın oyunundan memnun değildim ama şu an mutluyum. Kalben söylüyorum, bu ligi şampiyon bitireceğiz. Evet, henüz 3 galibiyet var ama önümüzde çok maç var. Bu ligde çok şey olacak gibi duruyor. Bu sene şampiyon olacağız” şeklinde konuştu.

Alanya’ya kırıldım
Kadroda eksiklerin olduğunu belirten Fikret Orman, devre arasında takıma takviye yapacaklarını belirtti. Orman, “Ben başkan olduğumdan beri her devre arasında transfer yaptık. Hem hocamız hem de yönetim kurulu istişare edip takviye yapacağız” dedi. Alanyaspor’un icra takibi başlatmasıyla ilgili de konuşan Orman, “Diğer Anadolu kulüplerinden bizim de alacaklarımız var ama bunları hiç söylemedik. Ödemelerini yaparız, bu da başımıza gelecekmiş. Ama yapacak bir şey yok, kırıldım” ifadelerine yer verdi.

Genk hazırlığı başladı
UEFA Avrupa Ligi’nde perşembe akşamı Genk deplasmanına çıkacak olan Beşiktaş bu maçın hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yaklaşık 1,5 saat süren çalışmaya sakat olan Gökhan Töre ve Adriano dışında bütün oyuncular katıldı.

Negredo durmuyor
Beşiktaş'tan ayrılarak Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından En-Nasr'ın yolunu tutan Alvaro Negredo, gollerine devam ediyor. Takımının El-Dhafra'yı 2-0 mağlup ettiği maçta 1 gole imzasını atan İspanyol yıldız, bu sezon ligde 7 maçta 8 gole ulaştı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...