HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Galatasaray'da ayrılık! Terim ipini çekti

Düzenleyen: /
Galatasaray'da ayrılık! Terim ipini çekti
Fatih Terim, Galatasaray, Maicon, Haber

SPOR Haberleri

Brezilyalı stoper Maicon devre arasında Galatasaray'dan ayrılıyor. Bonservisiyle gönderilmek istenen futbolcuya kulüp bulunamazsa kiralık formülü devreye girecek.

Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim, Brezilyalı savunma oyuncusu Maicon ile devre arasında yolların ayrılmasını istedi.

2 birden stoper alınabilir!

Maicon'dan istediği verimi bir türlü alamayan Fatih Terim 30 yaşındaki oyuncudan ümidini kesti. Ozan Kabak'ın yaptığı hatalar, Serdar Aziz'in sürekli sakatlanması, Ahmet Çalık'ın ise beklentilerin altında kalması Terim'in sabrını taşırdı. Yönetime mutlaka bir stoper alınması için talimat veren Terim, şartlar uygun olursa bu bölgeye 2. bir transferin de yapılabileceğini iletti.

Sezon başında Al Hilal'e transferi evrakların yetişmemesi sebebiyle iptal olan Maicon için tekrardan Suudi Arabistan ekibiyle masaya oturulacak. Anlaşma sağlanamaması durumunda ise Brezilyalı oyuncuyu kiralık göndererek maaşından kurtulmanın formülleri aranacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...