Merakla bekleniyordu

Düzenleyen:
Merakla bekleniyordu

T-Otomobil Haberleri

Bajaj’ın, ‘Naked Bike’ sınıfındaki yeni modeli Dominar 400’ün Avrupa lansmanı, geçtiğimiz haftalarda düzenlenen İstanbul Moto Bike Fuarı’nda gerçekleştirilmişti.

Bajaj’ın, ‘Naked Bike’ sınıfındaki yeni modeli Dominar 400’ün Avrupa lansmanı, geçtiğimiz haftalarda düzenlenen İstanbul Moto Bike Fuarı’nda gerçekleştirilmişti. Uzun süredir merakla beklenen model yılın ikinci çeyreğinde 17.998 TL’den başlayan fiyatıyla satışa sunulacak. İleri düzey sıvı soğutma sistemi, 9 jetli yağlama sistemi, çift ABS, kaydırmalı debriyaj, mozaik led farlar, düşük devirde verdiği yüksek tork ve benzer birçok özelliği barındıran Dominar, 375cc’lik bir motora sahip. 35 HP güç üreten ünite, 4 valf ve 3 buji teknolojisi kullanıyor. Benzin deposu üzerinde yer alan 2. dijital led gösterge ve 1,5 km’ye kadar etkin aydınlatma sağlayan mozaik led farları ise rakiplerini kıskandırıyor. 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...