HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

C-ELYSÉE yenilendi

Düzenleyen:
C-ELYSÉE yenilendi
C-ELYSÉE , Haber

T-Otomobil Haberleri

Citroën, 2012’den günümüze tüm dünyada 400 bin adedi aşkın satış rakamıyla büyük bir başarıya imza atan C-Elysée’yi yeniledi.

Citroën, 2012’den günümüze tüm dünyada 400 bin adedi aşkın satış rakamıyla büyük bir başarıya imza atan C-Elysée’yi yeniledi. 46 bin adedi aşkın satış rakamıyla, markanın Türkiye pazarındaki en popüler modeli olan C-Elysée, yeni ön tampon ve ızgarası, üç boyutlu arka LED far grubu, üç boyutlu 16 inch jantları ve yeni gövde renkleriyle daha prestijli bir görünüme kavuşmuş. Kabin içinde ise Car Play özellikli mirror screen 7 inch dokunmatik ekrana sahip olan Yeni C-Elysée, günümüzün teknolojik beklentilerini akıllı telefonların araç ile entegre edilebilmesini sağlayarak karşılıyor. 3 farklı donanım (Live, Feel, Shine) ve 2 motor (1.6 e-HDi 92 HP dizel ve 1.2 Puretech 82 HP benzinli) seçeneğine sahip olan Yeni Citroën C-Elysée’nin fiyatı 59.500 TL’den başlıyor.  

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...