Klasik şov

Düzenleyen:
Klasik şov

T-Otomobil Haberleri

Avrupa’nın en büyük otomobil fuarlarından biri olan ‘İstanbul Autoshow 2017’ TÜYAP İstanbul Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezinde kapılarını ziyaretçilere açtı.

Avrupa’nın en büyük otomobil fuarlarından biri olan ‘İstanbul Autoshow 2017’ TÜYAP İstanbul Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezinde kapılarını ziyaretçilere açtı. 30 Nisan’a kadar sürecek fuarda, çevreci ve akıllı araçlar ile yarım asırlık geçmişe sahip klasik araçlar otomobilseverlerle buluşuyor. Fuarın açılışında konuşan Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) Başkanı Mustafa Bayraktar otomotiv fuarlarının önemini vurgulayarak, markaların yeni modellerini sergileyip tüketiciyle buluşturmak için ‘otoshow’lara büyük kaynaklar ayırdığını söyledi. Bayraktar, “Global ölçekte bakıldığında otomotiv sektörü büyük bir değişim geçiriyor. Modeller ve teknolojiler birbirine iyice yaklaşmaya başladı. Sektörümüzde ürünlerde üç şey öne çıkıyor; güvenlik, çevre ve otonom sürüş teknolojileri...Teknoloji ışık hızında değişiyor. Bu değişikliklerden ‘otoshow’larda nasibini alıyor. Çok uzak olmayan bir gelecekte ‘otoshow’lar tüketici elektroniği fuarlarıyla neredeyse bir olacak ve aynı anda yapılmaya başlayacak” dedi. 
Katılımcılarını bugünün ve yarının teknolojileriyle buluşmaya davet eden fuara 21 klasik araçla katılan İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği’nin standı da büyük görüyor. İKOD standında 1934 Ford Truck, 1946 Chevrolet Woody Wagon, 1948 Desoto, 1955 Plymouth, 1956 Chevrolet, 1975 Citroen, 1982 School Bus,  Anadol Böcek gibi döneminin çok özel marka ve modelleri ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. 

Autoshow’da 1934 Ford Truck, 
1946 Chevrolet Woody Wagon,
1948 Desoto, 1955 Plymouth, 
1956 Chevrolet, 1975 Citroën, 1982 School Bus, Anadol Böcek gibi klasik modeller de ziyaretçilerle buluşuyor

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...