HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Amiral gemisi satışa çıkıyor

Düzenleyen: /
Amiral gemisi satışa çıkıyor
Insignia Grand Sport, , Haber

T-Otomobil Haberleri

Insignia Grand Sport, Insignia Sports Tourer ve Crossland X olmak üzere üç yeni modelinin Türkiye prömiyerini Autoshow’da gerçekleştiren Opel, mayıs sonundan itibarıyla Insignia Grand Sport’un satışına başlıyor.

Insignia Grand Sport, Insignia Sports Tourer ve Crossland X olmak üzere üç yeni modelinin Türkiye prömiyerini Autoshow’da gerçekleştiren Opel, mayıs sonundan itibarıyla Insignia Grand Sport’un satışına başlıyor. 1,5 165 hp benzinli, 1,6 136 hp ve 2,0 210 hp dizel motor seçenekleri ile sunulacak Yeni Insignia Grand Sport, 118 bin 900 TL başlangıç fiyatına sahip olacak. 400 metreye kadar aydınlatma sağlayan IntelliLux LED Matrix farları, AGR sertifikalı ortopedik koltukları ve ısıtmalı arka koltuklar gibi konfor özellikleri bulunan araç, ultra modern sürücü destek sistemlerine de sahip...

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...