Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mercedes-Benz’in yeni silahı: X-Serisi

Düzenleyen:
Mercedes-Benz’in  yeni silahı: X-Serisi

T-Otomobil Haberleri

Mercedes-Benz’in geçtiğimiz yıl konsept olarak tanıttığı X-Serisi’nin yol versiyonunu Cape Town’da düzenlenen dünya prömiyeri ile görücüye çıktı.

Mercedes-Benz’in geçtiğimiz yıl konsept olarak tanıttığı X-Serisi’nin yol versiyonunu Cape Town’da düzenlenen dünya prömiyeri ile görücüye çıktı. Pick up pazarına hızlı bir giriş yapmaya hazırlanan Mercedes, bu sınıfın niteliklerini fazlasıyla karşılamaya hazır. Dört ve altı silindirli motor seçenekleriyle kullanıcılarına daha önce hiç deneyimlemedikleri bir sürüş keyfi vaat eden X-Serisi satış başlangıçta X 220 d (163 BG/120kW) ve X 250 d (190 BG/kW) motorlar sunacak. 2018 yılının ortalarında ise ürün gamına V6 dizel (258 BG/190 kW) motor seçeneği eklenecek. Mercedes-Benz X-Serisi’nde ayrıca tüm zemin ve yol şartlarına uyum sağlayan dört tekerlekli çekiş sistemi de bulunuyor. Araç, Low Mod ve isteğe bağlı olarak sunulan 4MATIC kilitli aks diferansiyeli sayesinde zorlu arazi şartlarına problemsiz ayak uydurabiliyor. Aktarmada ise 6 vitesli manuel ve 7 vitesli otomatik şanzıman opsiyonları bulunuyor. 
Sınıf çıtasını yükseltiyor
X-Serisi, konfor odaklı süspansiyon geometrisi sayesinde off-road dışında kullanıcısına mükemmel bir asfalt sürüş performansı da sunan ilk pick up olarak öne çıkıyor. Üç farklı donanım seviyesine sahip X-Serisi, Pure, Progressive ve Power versiyonlarında hem iş amaçlı kullanıma hem de konfor odaklı sürüşe göre farklı aksesuarlar sunuyor. 1,1 tona varan yükleme kapasitesine sahip araç “Aktif Fren Asistanı” ve “Şerit Takip Sistemi” gibi pasif ve aktif güvenlik donanımları ile dikkat çekiyor. Arka tamponuna entegre edilen basamak ile 90 derece açılan bagaj, erişim ve yüklemede kolaylık sağlarken üçüncü stop lambasına yerleştirilen LED aydınlatma, yükleme alanını aydınlatarak ekstra kolaylık sağlıyor. 

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...