H-Promise, değer kaybını önleyecek

Düzenleyen:
H-Promise, değer kaybını önleyecek

T-Otomobil Haberleri

Hyundai, bütün modellerinin ikinci el değerini artırmak ve aynı zamanda marka imajını yükseltmek amacıyla yepyeni bir ikinci el satış projesine imza attı

Hyundai, bütün modellerinin ikinci el değerini artırmak ve aynı zamanda marka imajını yükseltmek amacıyla yepyeni bir ikinci el satış projesine imza attı. www.ikincielhyundai.com adresinden hizmet veren projede araçlar, 46 noktadan ekspertizi yapılmış onaylı modeller olmasıyla dikkat çekiyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Hyundai Assan Genel Müdürü Önder Göker “Müşterilerimizin memnuniyeti bizler için son derece önemli. Gerek sıfır kilometre gerekse ikinci el bir Hyundai modeli satın alacak müşterilerimizin kendilerini her konuda güvende hissetmelerini sağlamak birinci hedefimiz. H-Promise, sattığımız her aracın ikinci el değerini koruyacak ve sıfır kilometre araçlarımızın satışlarına da katkıda bulunacak. Böylelikle değer kaybının da önüne geçmeyi arzuluyoruz” dedi.

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...