Garajdan garaja klasik satışı

Düzenleyen:
Garajdan garaja klasik satışı

T-Otomobil Haberleri

Lüks ikinci el araç pazarının Türkiye’deki en güçlü temsilcisi S&S Motors, stoklarındaki 35 farklı markanın klasik araçları ile koleksiyonerlerin buluşma noktası haline geldi

Lüks ikinci el araç pazarının Türkiye’deki en güçlü temsilcisi S&S Motors, stoklarındaki 35 farklı markanın klasik araçları ile koleksiyonerlerin buluşma noktası haline geldi. Sene başından bu yana 11 adet klasik otomobil satışı gerçekleştiren ve son olarak 2.6 milyon TL’ye Ferrari’nin tüm dünyada sınırlı sayıda ürettiği 599 GTO modelinin satışına imza atan S&S Motors’un Genel Müdürü Ferhat Albayrak, “Sadece 599 adet üretilen ikonik model 599 GTO’yu, bir koleksiyonerden bir diğerine satışını gerçekleştirdik. Ülkemizde sadece 3 tane olan 670 HP’lik bu özel model, klasik tutkunlarının tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de gözdelerinden biri.” açıklamasında bulundu.  

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...