HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Otomobil Alacaklar Dikkat! | En Ucuz İkinci el Arabalar Hangi Şehirde?

Düzenleyen: /
Otomobil Alacaklar Dikkat! | En Ucuz İkinci el Arabalar Hangi Şehirde?
En Ucuz İkinci El Otomobil, Ucuz Otomobil, İkinci El Otomobil, Otomobil, Satışı, Ankara, Bursa, Bilecik, Haber

T-Otomobil Haberleri

Sahibinden satılık araba İstanbul pazarlarında istenildiği gibi olmasa da, en ucuz ikinci el arabaların, Ankara, Bursa ve Bilecik’te olduğu belirtiliyor.

Döviz kurlarının hareketlenmesi ve 2018 model araçların satışa çıkmasıyla yüksek seviyede bulunan sıfır otomobil fiyatları ikinci el araba fiyatları piyasasını canlandırdı. Sahibinden satılık ucuz arabalar, en ucuz ikinci el arabalar, ikinci el otomobil fiyatları araştırılmaya başladı. Peki ikinci el otomobil piyasasında canlanma oldu mu? İşte Cevabı.

Yaz döneminin yaklaşmasıyla oto pazarlarındaki kalabalık göze çarpıyor.

Otomobil Alacaklar Dikkat! | En Ucuz İkinci el Arabalar Hangi Şehirde?

Mart ayı itibarıyla, tüketicilerin talebinin yoğun olduğu 30-60 bin lira arasındaki ikinci el otomobil piyasasının daha hareketli günler geçireceği tahmin ediliyor. Vatandaşların ikinci el otomobil fırsatlarından faydalanmalı, yaza doğru fiyatların yükseleceği tahmin ediliyor.

Sahibinden satılık araba İstanbul pazarlarında kalabalık. İnsanların çoğu gezmeye geliyor. Araç fiyatları da yüksek olduğu için vatandaş ne araç alabiliyor ne de satabiliyor. İkinci el araba Eskişehir fiyatlarını yüksek bulan vatandaşlar, en ucuz ikinci el arabaların,

Ankara, Bursa, ve Bilecik'te fiyatların daha uygun olduğu belirtiliyor.  

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...