Apple'dan eleştirilere cevap

Düzenleyen: / Kaynak: TeknoKulis
Apple'dan eleştirilere cevap

TEKNOLOJİ Haberleri  / TeknoKulis

Cherly Thomas'tan da güldüren bir cevap var.

Bildiğiniz gibi Apple, bir süre önce yeni bir iPhone kılıfını satışa sunmuştu. iPhone6 ve iPhone 6s için hazırlanan Smart Battery Case isimli kılıf, üzerinde yer alan pil sayesinde şarj derdinizi ortadan kaldırıyor. Kılıfın fiyatı ise, 379 lira, ama...

Bu kılıfın duyurusunun ardından Apple'a yönelik birçok eleştiri geldi. Kılıfın basit tasarımından fiyatına kadar birçok konuya parmak basıldı. Apple ise, eleştirilere katılmıyor gibi.

Mashable'da yer alan habere göre Tim Cook, yeni ürün hakkında gelen eleştirilerden haberdar, ancak birçok teknolojiseverle aynı fikirde değil. Cook, normal kullanımda zaten insanların bu kılıfı almaya ihtiyacının olmayacağını söylüyor. Ama eğer bir gece yürüyüşü yapıyorsanız ya da seyahate çıkmışsanız, işte o zaman bu kılıfa ihtiyacınız olabilir. Çünkü pil ömrünüzü saatlerce artırma imkanınız oluyor.

Apple'ın yazılım tarafındaki önemli isimlerinden olan Cheryl Thomas da konuya kısa bir cevap veriyor: "Eğer buna ihtiyacınız olursa, ihtiyacınız var demektir." Tim Cook da bu görüşe katıldığını bildiriyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: TeknoKulis
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...