Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Futbolculara Facebook yasağı

Düzenleyen:
Futbolculara Facebook yasağı

TEKNOLOJİ Haberleri

Bosna Hersek Premier Ligi'nin son şampiyonu c'nın, futbolcularına, sosyal paylaşım sitesi Facebook profillerini kullanma yasağı getirildi.

Sezona iyi bir başlangıç yapamayan ve lider Sloboda'nın 6 puan  gerisinde 5. sırada yer alan Saraybosna'da, teknik heyet tedbirler almaya  başladı. Kulüpten edinilen bilgiye göre, teknik direktör Miodrag Jesic'in  talimatıyla futbolculara Facebook kullanma yasağı getirildi.

Yasak kararının, devre arası hazırlık kampı devam eden futbolcuları  sorumluluklarına odaklandırmak ve sosyal paylaşım siteleri üzerinden  girebilecekleri olası tartışmaları engellemek için alındığı belirtildi.

 Yasağın ardından Facebook'taki hesabından açıklama yapan Suriyeli  futbolcu Ahmed Kallasi, "Kulübün aldığı karar gereği bir süre Facebook hesabımı  kullanamayacağım. Bu karar tüm futbolcular için geçerli olacak" ifadesini  kullandı.

Hazırlıklarına Bosna Hersek'te devam eden bordo-beyazlılar, 4-17 Şubat  arasında Antalya'da kamp yapacak.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...