Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yeni iPhone işte böyle olacak

Düzenleyen:
Yeni iPhone işte böyle olacak

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple'ın 2017'de tanıtması muhtelem iPhone 7S'in en büyük yeniliği OLED ekranı olacak.

Apple henüz iPhone 7'yi bile resmi olarak tanıtmadı ancak 2017'nin iPhone'unun önemli tasarım değişiklikleriyle geleceğine dair dedikodular gelmeye başladı.
Çince haber sitesi Nikkei'ye göre 2017'de çıkacak olan iPhone 7S'te LCD ekran teknolojisinden OLED teknolojisine geçilecek. iPhone'un yeni "organik" OLED ekranı, daha parlak olacak ve aynı zamanda daha ince olacak. Apple'ın daha önce Apple Watch'ta kullandığı OLED ekranlar, daha derin siyahlara sahip oldukları gibi, kullanılmayan pikselleri kapatarak pil tasarrufu sağlayabiliyorlar.
Samsung'un yeni amiral gemileri Galaxy S7 ve Galaxy S7 Plus, AMOLED ekranları sayesinde ekranın bir kısmını sürekli olarak açık tutabiliyor ve bu kısımda saat, tarih, bildirimler gibi bilgileri gösterebiliyor. LG G5, LCD ekran kullanmasına rağmen benzer bir işlev sunuyor. Apple da bu işlevi iki sonraki iPhone'una eklemek istiyor olabilir.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...