Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Google Now Türkiye'de kullanıma açıldı

Düzenleyen:
Google Now Türkiye'de kullanıma açıldı

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple uygulaması Siri'nin en büyük rakibi Google'ın kişisel asistan uygulaması Google Now ülkemize giriş yaptı.

Birçok ülkede hizmet veren Google'ın kişisel asistan uygulaması olan Google Now,Türkiye'de de kullanıcıların beğenisine sunuldu.

ALT YAPI YETERSİZLİĞİ ENGELLEMİŞTİ
Popüler arma motoru Google'ın geçtiğimiz zamanlarda gerekli alt yapı olmadığı için kullanılamayan hizmeti ülkemizde artık Android ve iOS işletim sistemlerinde çalışabilecek. Google, bu hizmeti ile hayatınızı kolaylaştıracak bütün uygulamaları ekranınıza taşıyor.

ETKİNLİKLER AKTİF OLARAK TAKİP EDİLİYOR
Uygulamada hava durumu, trafik bilgisi, takvim gibi etkinlikler daha aktif bir şekilde takip edilebilecek. Uygulamayı Android işletim sistemi marketi olan Play Store ve iOS işletim sistemi marketi App Store'den ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

https://www.google.com/landing/now/ adresinden mobil cihazınıza uygulamayı indirerek, Google’ın size sunduğu ipuçlarından nasıl faydalandığınızı görebilirsiniz.

Güncelleme: 

Bu servisi kullanmaya çalıştığında erişim sağlayamayan okurlarımız aşağıdaki adımları kullanarak aktif edebilirler;

Kaynak : Shift Delete

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...