Microsoft tarih verdi

Düzenleyen: / Kaynak: TeknoKulis
Microsoft tarih verdi

TEKNOLOJİ Haberleri  / TeknoKulis

Her yıl geleneksel olarak Amerika'da gerçekleştirilen oyun ve eğlence fuarı Electronic Entertainment Expo (E3), bu yıl da E3 2016 olarak 14-16 Haziran tarihleri arasında Los Angeles'ta düzenlenecek.

E3 2016'ya birçok önemli yapımcı ve yayıncının katılması bekleniyor. Haliyle büyük isimler arasında Microsoft da var. Ezeli rakibi Sony ile yeni nesil konsol savaşlarına tutuşan Microsoft, Xbox One platformuyla iyi bir ivme yakalasa da şu an PlayStation 4'ün gerisinde yer alıyor. Sony'nin yakın zamanda sanal gerçeklik cihazı PlayStation VR'ı çıkaracak olması, PlayStation 4K söylentileri ve arka arkaya beklenen "konsola özel oyunlar", Sony'yi Microsoft'a karşı an itibarıyla avantajlı konuma getiriyor.

Microsoft'un ise büyük heyecana neden olan "Artırılmış gerçeklik teknolojileri" üzerine yaptığı çalışmalar var. Ancak an itibarıyla bu çalışmaların son tüketicilerle buluşma olanağı bulunmuyor. Yine de ileriye dönük heyecan verici duyurularak gelecek gibi.

Microsoft'tan gelen yeni bilgiler, firmanın E3 2016'dan hemen önce, 13 Haziran sabahı itibarıyla özel bir sunum gerçekleştireceği yönünde. Firma, bu etkinlikte hem 2016 hem de 2016 sonrası için planlanan oyun ve oyun teknolojileri hakkında heyecan verici bilgiler paylaşacağını bildiriyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: TeknoKulis
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...