Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Apple güncellemeyi geri çekti

Düzenleyen: / Kaynak: TeknoKulis
Apple güncellemeyi geri çekti

TEKNOLOJİ Haberleri  / TeknoKulis

Yeni yazılım paketi bazı cihazları kullanılmaz hale getirdi.

iOS 9.3.2 güncellemesindeki bir hata bazı tüketicilerin canını fena sıkmıştı. Apple destek forumları ve çeşitli internet topluluklarında geniş yer bulan problemde, bazı 9.7 inç'lik iPad Pro'lar güncellemeden sonra iTunes'a bağlanması gerektiğini gösteren Hata 56 uyarısını vermişti.

Apple'ın destek belgelerinde Hata 56, donanımsal bir problem. Ancak sorundan muzdarip olan söz konusu iPad Pro'lar, kullanılmaz hale gelmiş durumda. iTunes'a bağlayınca da herhangi bir geri yükleme veya güncelleştirme yapılamıyor. Bu sorundan dolayı 9.7 inç'lik iPad Pro sahiplerinin iOS 9.3.2 güncellemesini yüklememesi yönünde uyarılar yapıldı. Şu anda Apple, iPad Pro için (9.7 inç'lik model için) 9.3.2 güncellemesini de geri çekti.

Yazılım paketinin geri çekilmesi ilk olarak MacRumors forumlarında fark edildi. Konuyla ilgili konuşan bir Apple sözcüsü, problemle ilgili haberlerinin olduğunu kabul etti. Belki önümüzdeki günlerde yenilenmiş iOS 9.3.2 güncellemesi yayınlanabilir. iOS 9.3'te de bazı sorunlar yaşanmıştı.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: TeknoKulis
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...