Android için BBM güncellendi

Android için BBM güncellendi

TEKNOLOJİ Haberleri

BlackBerry'nin efsane mesajlaşma uygulaması BBM, Android ve iOS platformları için güncellendi. Yeni güncelleme ile birlikte uygulamaya eklenen tüm özellikler haberimizin içerisinde!

Efsane BlackBerry Messenger uygulamasını Android cihazınızda kullanıyorsanız, uygulamayı çalıştırdığınızda yepyeni özellikler ile karşılaşmaya hazır olun. Çünkü BBM 3.3.1.24 sürümü yayımlandı ve BBMVoice ile Video aramaları için yeni ikonlar uygulamaya eklendi.

ENİ GÜNCELLEME NELER GETİRDİ?

Güncelleme ile birlikte Spam şeklinde gelen davetiyelerin önüne geçildiğini belirten güncelleme notlarında ayrıca, Android N sürümü için hızlı cevaplama özelliğinin geliştirildiği de söyleniyor.

Bunların haricinde BBM Gruplar ve grup yönetimi özelliklerinin de artık Chat ekranında yer alacağını belirtelim. Bununla birlikte tüm konuşmalar da tek bir alanda toplanmış durumda.

Sekmelere eklenen Me yani Ben sekmesiyle birlikte BBM ayarları, BBM Kanallar ve BBM Profil gibi özelliklere erişim kolaylaştırılmış durumda. Sekmelere ayrıca Discover adı altında bir sekme daha eklenmiş.

Güncellemeyi yüklemek için akıllı telefonunuzun bu işi otomatik olarak yapmasını bekleyebilir ya da Google Play Store'a giderek elle güncelleme işini halledebilirsiniz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...