Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dizüstü bilgisayarda masaüstü oyun deneyimi

Düzenleyen:
Dizüstü bilgisayarda masaüstü oyun deneyimi

TEKNOLOJİ Haberleri

Casper, oyun bilgisayarı serisi Excalibur’u yeni modellerle güçlendirmeye devam ediyor. Yeni güncellemeler alan ailenin 15.6 inç ekranlı en yeni modeli ise Excalibur G600 serisi oldu.

Excalibur G600; yenilikçi tasarımının yanı sıra, Nvidia GeForce 6GB GTX 1060 ve 4GB GTX 1050 ve yedinci nesil Intel Core i7 HQ işlemciden güç alıyor. GTX 1060 serisinde, masaüstü bilgisayarlarda kullanılan ekran kartı teknolojisi sayesinde, en üst seviye gerektiren oyunlar için yüzde 47’lik performans artışı sunuluyor. Böylece her bir detayı en üst düzeyde göstererek size dizüstü bilgisayarda, masaüstü oyun deneyimi yaşatıyor. Yeni nesil ekran kartının bir diğer özelliği ise VR yani Sanal Gerçeklik oyunlarını desteklemesi. Anakart ve ekran kartını ayrı ayrı soğutan “Turbo Termal Fan”a sahip Excalibur G600, performansından ödün vermeden sessiz bir çalışma sağlıyor. Excalibur G600 serisi, KDV dâhil 5.000 ile 7000 TL’lik satış aralığında satışa sunuluyor. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...