HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İstanbul'da rekor kırıldı

Kaynak: DHA
İstanbul'da rekor kırıldı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Son 1 haftada ceza rekoru kırıldı.Emniyet şeridi ihlali, aşırı hız, kırmızı ışık, cep telefonu ile konuşmak suçlarından 7 günde 60 bin 366 sürücü ceza yedi

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından 13-19 Ekim 2014 tarihinde yapılan denetimlerde yine sürücülere ceza yağdı. Denetimlerde emniyet şeridini kullanan 8 bin 346 sürücü, aşırı hız yapan 2 bin 848 sürücü, hız ihlali yapan 6 bin 972 sürücü, emniyet kemeri takmayan 2 bin 988 sürücü, kırmızı ışıkta durmayan 4 bin 622 sürücü trafik polislerinden kurtulamadı.


Ayrıca araçlarını yanlış yere çeken 18 bin 021 sürücüye cezai işlem uygulandığı öğrenildi. Bir hafta süren denetimlerde alkollü olarak direksiyon başına geçen 477 sürücünün de ehliyetlerine el konarak ceza kesildi.


KORSAN TAKSİ KULLANANLARA DA CEZA KESİLDİ
Trafik polislerinin yaptığı denetimlerde şerit ihlali, eksik evrak gibi suçlarla birlikte bir hafta içinde kesilen ceza miktarı 60 bin 366 oldu. Bu sayı içine korsan taksi kullanan 30 yolcunun da bulunduğu öğrenildi.


1 HAFTADA 5 ÖLÜMLÜ 171 YARALAMALI KAZA OLDU
Öte yandan İstanbul'da son bir hafta içinde 5 ölümlü, 171 yaralamalı ve 413 maddi hasarlı olmak üzere toplam 589 trafik kazasına trafik polisleri tarafından müdahale edildiği öğrenildi. Yaralamalı kazalarda 246 vatandaşın çeşitli hastanelerde tedavi altına alındığı belirtildi.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...