Dayısı için hayalinden vazgeçti

Dayısı için hayalinden vazgeçti

YAŞAM Haberleri

Ameliyat ile üniversite sınavı tarihi çakışınca çok sevdiği öğretmenlik hayalini erteleyen 19 yaşındaki Sevgi, dayısının ciğeri oldu

Siroz hastası dayısını yaşatmak için üniversite sınavına girmeyen 19 yaşındaki Sevgi Aslan, karaciğer dokusunu bağışladığı 39 yaşındaki Muharrem Arpaç'ı hayata bağladı. Naklin gerçekleştirildiği Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Organ Nakli Merkezi'ne ilk defa gelerek muayene olan dayı ve yeğen, sonuçların mükemmel olduğunu söylediler. Öğretmen olup çocuklara bir şeyler öğretebilmeyi hayal ettiğini anlatan Gaziantep Nizip Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi mezunu Sevgi Aslan, "Tercihimi dayımın sağlığından yana kullandım. Sınav yerine ameliyata hazırlandım" diye konuştu. Muharrem Arpaç ise, "Ben ona hayatımı borçluyum. Bundan sonra Sevgi'nin hayallerinin gerçekleşmesi için çalışacağım" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...