Dövülerek öldürülen öğretmen toprağa verildi

/ Kaynak: İHA
Dövülerek öldürülen öğretmen toprağa verildi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Antalya'da çalıştığı otelde çıkan kavga sonucu dövülerek öldürülen ve ataması yeni yapılan öğretmen, memleketi Batman'da toprağa veridi.

Antalya'da yaşayan Batmanlı felsefe öğretmeni Nizamettin Arslan (30), uzun süre atamasının yapılmaması üzerine Antalya'nın Kemer ilçesi Beldibi mevkisinde bir otelde geçici süreyle iş buldu. Birkaç arkadaşıyla otelde çalışan Arslan, iki ay önce otelde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan kavgada başından ve vücudunun değişiklik bölgelerine ağır darbe aldı. Oteldekilerin polise ve 112 servisine haber vermesi üzerine genç öğretmen hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alındı. Arslan, 52 gün süren yoğun bakım sürecinin ardından hayatını kaybetti. Cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılarak otopsi yapıldı. Otopsi işlemlerinin ardından, tarifeli uçakla aktarmalı olarak Antalya'dan Batman'a getirilen Aslan'ın cenazesi havaalanından alınarak Batman Mezarlıklar Müdürlüğü'ne bağlı Asri Mezarlığı'na getirildi.


Gece saatlerinde getirilen cenaze, mezarlıktaki camide kılınan cenaze namazının ardından sesiz sedasız defnedildi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...