Durakta bekleyen baba kızın ölümüne neden olan sürücüye hapis

/ Kaynak: AA
Durakta bekleyen baba kızın ölümüne neden olan sürücüye hapis

YAŞAM Haberleri  / AA

Durakta bekleyen baba ve kızına çarparak ölümüne yol açan sürücü, 8 yıl 10 ay 20 gün hapisle cezalandırıldı

Bursa'da, geçen ağustos ayında bir otobüs durağında bekleyen baba ve kızına çarparak ölümüne neden olan sürücüye 8 yıl 10 ay 20 gün hapis cezası verildi.Bursa 6'ncı Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, "bilinçli taksirle ölüme sebebiyet vermek" suçundan tutuklu yargılanan sürücü Reşat Aydın ile kazada ölen Rasim Güngör ve kızı Tunay Güngör'ün yakınları katıldı.
Savunmasını yapan Aydın, ölümle sonuçlanan bir trafik kazasına karışmaktan büyük üzüntü duyduğunu söyledi. Kazada, alkol almasının etkisi bulunmadığını öne süren Aydın, "Bilincim yerindeydi. Kaza, başka bir arabanın sıkıştırması sonucu oldu" dedi.Rasim ve Tunay Güngör'ün yakınları ise sanığa en ağır cezanın verilmesini talep etti.
Aydın'ı 8 yıl 10 ay 20 gün hapis cezasına çarptıran mahkeme heyeti, ehliyetine de bu kararın kesinleşmesinden itibaren 3 yıl el konulmasına hükmetti.
Reşat Aydın'ın kullandığı 16 F 9838 plakalı otomobil, 4 Ağustos'ta, Bursa-Yalova karayolu Panayır Köprüsü mevkisinde aşırı sürat nedeniyle kontrolden çıkmış ve otobüs durağında bekleyen 54 yaşındaki Rasim Güngör ile kızı 24 yaşındaki Tunay Güngör'e çarpmıştı. Kazada, Rasim ve Tunay Güngör olay yerinde hayatını kaybetmişti. Araçta sıkışarak yaralanan Reşat Aydın ve arkadaşı Fatih Karaçam ise kaldırıldığı hastanede tedavileri tamamlanarak taburcu edilmişti. Aydın, tedavisinin ardından tutuklanmıştı.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...