Askerlik parası için bakın ne satıyor?
Bedelli askerlik için adaylar internet siteleri üzerinden ev ve arabalarını satışa koyarken, bir aday ise 1.000 liraya blender'ını satışa çıkardı.
Kaydet
|
|
KOMŞULAR ROBOT GÖRMEYE BİZE GELİRDİ
Blender'ını satışa sunan aday açıklama bölümünde ise şu ifadeleri kullandı:
"Arkadaşlar öncelikle kendisi sadece bir blender değil adeta bir mutfak robotudur. Bu üretildiği zaman Asimo bile yoktu, döneminin en teknolojik robotudur diyebilirim. Emektar robotum evimize teşrif ettiği günlerde komşular robot görmeye bize gelirdi, kendisi ile anılarım çoktur,
Geriye dönüp baktığımda kişisel gelişimime katkısının çok olduğunu görebiliyorum ama günümüz şartlarından dolayı ömrümün geri kalanını mükemmel bir mutfak robotu ile geçirmektense biran önce vatani görevimi yerine getirip, hemen evlenerek çoluk çocuğa karışmak istiyorum, malumunuzdur ki askerliğini yapmayana kız bile vermiyorlar."
Milliyet
Bizi Takip Edin
YORUMLAR
