Dolandırıcı apartman sahibi çıktı!

/ Kaynak: DHA
Dolandırıcı apartman sahibi çıktı!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Yalova'da kendine özgü yöntemlerle dolandırıcılık yapan 48 yaşındaki Y.A. polisin takibi sonucu Kocaeli'nin Karamürsel İlçesi'nde yakalandı.

Giyim eşyası ve elektronik eşya mağazalara gidip çalışanlara 'patronu tanıdığını' söyleyen ve onu tanıyormuş gibi cep telefonuyla konuşuyormuş gibi davranarak parasını sonra ödemek üzere eşya alan Y.A.'nın bu yöntemle bir çok işyerini dolandırdığı belirlendi.

Yalova Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, dolandırıcılık yapan Y.A.'yı bir yıllık takibi sonucu Y.A.'nın izini buldu. Dolandırdığı giyim eşyası ve elektronik eşyayı Karamürsel'de tezgah açıp satan Y.A. yakalandı.

Karamürsel'de bir apartmanı olduğu belirtilen Y.A., sorgulanmak üzere Yalova'ya getirildi. Y.A. sorgusunun ardından adliyeye sevk edilecek.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...