Kızı kaçırılınca çılgına döndü

/ Kaynak: AA
Kızı kaçırılınca çılgına döndü

YAŞAM Haberleri  / AA

Denizli'de "kız kaçırma" kavgasında 4 kişi yaralandı. Kızının kaçırıldığını iddia eden ve pompalıyla evinin terasına çıkan kişi, 5 saat sonra ikna oldu.

Denizli Pamukkale'de Alim Ç, 15 yaşındaki kızı Y.Ç'yi 4 gün önce zorla kaçırdığını ileri sürdüğü komşusu O.C'nin yakınlarıyla, Karşıyaka Mahallesi 2432 sokakta tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada Kenan C., Şirvan C. ile ismi öğrenilemeyen 2 kişi sopa ve bıçakla yaralandı. Yaralılar Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kavgadan sonra çok sayıda polis ekibi bölgeye sevk edildi. Polislerin gelmesi üzerine pompalı tüfeğini alarak evinin terasına çıkan Alim Ç, kızının bulunarak getirilmesini istedi.
Kızı kaçırılınca çılgına döndü

Bölgeye Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleri de gönderilirken, sokak emniyet şeridi çekilerek kapatıldı.

Polisin ikna çabalarına uzun süre direnen Alim Ç, kendisini tüfekle vuracağını söyleyerek yanına kimseyi yaklaştırmadı. Polisin yaklaşık 5 saat süren ikna çabasının ardından Alim Ç, teslim oldu.

Kızı kaçırılınca çılgına döndü

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kızı kaçırılınca çılgına döndü

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...