35 dereceye hazır olun!

/ Kaynak: İHA
35 dereceye hazır olun!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Hava sıcaklığının iç ve doğu bölgelerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun doğu kesimleri çok bulutlu, Rize, Artvin, Van, Hakkari ile Ağrı'nın güney kesimlerinin sağanak yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeybatı, doğu bölgelerin doğusunda güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Yurdumuzu bir süredir etkileyen yağışlı hava sistemi etkisini kaybederken, bazı bölgelerde sıcaklıklar 5 ila 10 dereceye kadar artacak. Sıcaklıklar, mevsim normallerinin 3 ila 5 derece üzerinde seyredecek. Ege ve Akdeniz'de sıcaklıkların 30-35 dereceye kadar çıkması bekleniyor. Cuma günü yurdun iç bölgelerinde, cumartesi günü de Doğu bölgelerde yağış görülecek. Hafta sonuna kadar yurdumuzdaki hava durumu şöyle olacak:


Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:
Ankara: Parçalı ve az bulutlu 23
İstanbul: Az bulutlu ve açık 24
İzmir: Az bulutlu ve açık 29
Adana: Parçalı bulutlu 28
Antalya: Az bulutlu ve açık 27
Samsun: Parçalı ve çok bulutlu 17
Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 15
Erzurum: Parçalı yer yer çok bulutlu 13
Diyarbakır: Parçalı bulutlu 24 nbsp;

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...