Öğrenci servisi devrildi: 57 yaralı

Öğrenci servisi devrildi: 57 yaralı

YAŞAM Haberleri

Sivas'ta geziden dönen üniversite öğrencilerini taşıyan otobüsün şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 57 kişi yaralandı

Kaza sabah saat 09.00 sıralarında Şarkışla- Pınarbaşı karayolu 6'ıncı kilometredeki Cemel köyü girişinde meydana geldi. Karadeniz gezisinden dönen Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi öğrencilerini taşıyan 2 otobüsten biri olan sürücüsü henüz belirlenemeyen yolcu otobüsü, henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak yolun sağ tarafındaki şarampole devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre otobüs içerisinde bulunan öğrenci ve otobüs personeli 57 kişi yaralandı. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans ile, itfaiye aracı, AFAD ekibi, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada otobüs içerisinde yaralanan öğrenciler, ambulanslar ile Şarkışla Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Araç içinde sıkışan bazı öğrenciler ekiplerin yaptığı çalışmanın ardından otobüs içerisinden çıkarılarak ambulansla hastaneye götürüldü. Yaralılardan 6'sının durumunun ağır olduğu belirtildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ


nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...