Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı

Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı

YAŞAM Haberleri

Bugün yurdun büyük bir kesiminde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, bugün Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz bölgeleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğu kesimlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak görülecek.


Yarın ise Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Karadeniz bölgeleri ile İç ve Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğu kesimlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak görülecek.
HAFTAYA KADAR
Cuma günü sağanak ve gök gürültülü sağanak, Marmara'nın güney ve doğusu, Karadeniz, İç Anadolu, Ege ve Akdeniz bölgelerinde etkisini göstermeye devam edecek. Yağışlı sistem, hafta sonunda da yurdun orta kesimlerinde etkili olacak. Hava sıcaklığı, bugün batı bölgelerinden başlayarak hafta sonuna kadar ülkenin iç ve batı bölgelerinde 4 ila 8 derece azalacak.

BUGÜN: Doğu Karadeniz bulutlu, Güneydoğu Anadolu parçalı bulutlu, diğer bölgeler yağmurlu.

YARIN: Güneydoğu Anadolu çok bulutlu geçecek. Diğer tüm bölgeler yağmurlu.

CUMA-CUMARTESİ: Doğu Anadolu çok bulutlu, Güneydoğu Anadolu parçalı bulutlu geçecek. Diğer bölgeler yağmurlu.

PAZAR: Marmara ve Ege kıyıları ile Güneydoğu Anadolu parçalı çok bulutlu, diğer bölgeler yağışlı geçecek

YAĞMUR SICAKLIĞI 8 DERECE DÜŞÜRECEK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, bugün Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz bölgeleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğu kesimlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak görülecek. Yarın ise Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Karadeniz bölgeleri ile İç ve Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğu kesimlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak görülecek.

Yağışlı sistem, hafta sonunda da yurdun orta kesimlerinde etkili olacak. Hava sıcaklığı, bugün batı bölgelerinden başlayarak hafta sonuna kadar ülkenin iç ve batı bölgelerinde 4 ila 8

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...