Kendisine saldıran yılanı öldürdü

/ Kaynak: DHA
Kendisine saldıran yılanı öldürdü

YAŞAM Haberleri  / DHA

Denizli'nin Çal İlçesi'ndeki arazide sulama yapan çiftçi Mustafa Bozkurt, 1 metre 85 santimetre boyundaki bir yılanın saldırısına uğradı.

Kendini savunmak için kürekle yılanı öldüren Bozkurt, "Bölgede çok yılan var ama ilk kez yılan saldırısına uğradım" dedi. Bugün saat 10.00 sıralarında, Baklan Ovası'ndaki ayçiçeği arazisinde sulama yapan Mustafa Bozkurt, bir yılanın saldırısına uğradığı. Bozkurt, kendini savunmak için kürekle yılanı öldürdüğünü söyledi. Arazide sürekli yılan gördüklerini belirten Bozkurt, şöyle dedi:
"Bu hayvanlar, insanları gördüğünde genelde hemen uzaklaşır. Yılanlar, insanlara saldırmaz. Ancak, bugün saldırdı. Sulama kanalından tarlamı suluyordum. Bir ara, traktör römorkunun yanına gittim. Kulağıma tıslama sesi geldi. Arkama dönüp baktım, büyük bir yılan kafasını kaldırmış bana bakıyordu. Bir anda üstüme doğru atladı. Sulama yaparken kullandığım kürek yanımdaydı. Ben de kürekle yılana vurmak zorunda kaldım. Yaralanan yılan bir kez daha saldırdı, çizmelerimi ısırmaya çalıştı. Daha sonra öldürmek zorunda kaldım. Yılanın ölümüne neden olduğum için çok üzgünüm. Ancak, kendimi savundum. Tahmin ediyorum, yılanın saldırdığı yerde ya yuvası vardı ya da yavruları. Aksi halde bir yılan insana saldırmaz."

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...