Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yaşlı adamın evde cesedi bulundu

/ Kaynak: DHA
Yaşlı adamın evde cesedi bulundu

YAŞAM Haberleri  / DHA

Muğla'ın Ortaca İlçesi'nde yalnız yaşayan 74 yaşındaki Durmuş Koparan'dan haber alamayan yakınları evine gidince adamın cesediyle karşılaştı.

Dört günlük olduğu sanılan, vücudunda kesici ve delici bir ize rastlanmayan Koparan'ın cesedi otopsiye kaldırıldı. Birkaç yıl önce eşini kaybeden üç çocuk babası işçi emeklisi Durmuş Koparan'dan haber alamayan akrabaları, dün (çarşamba) saat 19.30'da evine gitti. Kapının kilitli olması nedeniyle açık pencereden içeri giren arkabaları, Koparan'ın çürümeye başlamış cesediyle karşılaşınca durumu polise bildirdi. İhbar üzerine eve gelen polis, inceleme yaptı. Vücudunda kesici ve delici yara izine rastlanmayan ve dört gün önce öldüğü sanılan Koparan'ın cesedi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
Yaşlı adamın evde cesedi bulundu

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...