Adıyaman'da çatışma

/ Kaynak: AA
Adıyaman'da çatışma

YAŞAM Haberleri  / AA

Güvenlik güçleriyle terör örgütü PKK mensupları arasında çıkan çatışmada şehit olan uzman onbaşı memleketi Adıyaman'a getirildi.

Adıyaman merkeze bağlı Kömür beldesindeki Kurk ve Derinsu mevkilerinde arazi arama tarama faaliyeti yapan güvenlik güçlerine terör örgütü PKK üyelerince ateş açılması sonucu şehit olan Ünal'ın cenazesinin, Adli Tıp Kurumu Malatya Grup Başkanlığı morgunda gece yapılan otopsi işlemi tamamlandı.
Askerler tarafından alınarak Malatya Hava Lojmanları Tulga 1 Kışlası'na getirilen şehidin cenazesi, helikopterle Adıyaman'a gönderildi.
Adıyaman Polis Özel Harekat Şube Müdürlüğüne ait pistine inen helikopterden ambulansa alınan Ünal'ın cenazesi, daha sonra Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna konuldu.
Şehidin cenazesi, yapılacak törenin ardından memleketi Kayseri'ye gönderilecek.
Adıyaman'da, güvenlik güçlerine terör örgütü PKK mensuplarınca ateş açılması sonucu çıkan çatışmada bir asker şehit olmuş, 2 asker yaralanmıştı.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...