Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Diyarbakır'dan gelen şehit haberinin ardından, 13 zanlı yakalandı

/ Kaynak: AA
Diyarbakır'dan gelen şehit haberinin ardından, 13 zanlı yakalandı

YAŞAM Haberleri  / AA

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde bir polisin şehit edildiği, bir vatandaşın hayatını kaybettiği saldırıyla ilgili 13 zanlı yakalandı

Çınar ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen, bir polisin şehit edildiği, bir vatandaşın yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin 13 şüpheli gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürü Halis Böğürcü, şehit polis memuru Mehmet Uyar için kurumda düzenlenen törende, saldırıyla ilgili 13 kişinin gözaltına alındığını belirterek, soruşturmanın sürdüğünü söyledi. Böğürcü, görevden alındığına ilişkin bazı basın yayın organlarındaki haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade ederek, görevinin başında olduğunu kaydetti.
Gazi Mahallesi'ndeki çay ocağının önünde oturan polis memuru Mehmet Uyar'a dün akşam saatlerinde terör örgütü PKK'lıların bulunduğu otomobilden uzun namlulu silahlarla ateş açılmış, Uyar, Osman Çaran ve İbrahim Turan yaralanmıştı.
Çınar Devlet Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilen Uyar ve Çaran hayatını kaybetmişti.


YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...