Ambulans kamyonete çarptı

/ Kaynak: İHA
Ambulans kamyonete çarptı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Samsun'da hasta taşıyan ambulansla kamyonet çarpışması sonucu meydana gelen kazada, ambulansta bulunan hasta ile sağlık personeli yaralandı.

Kaza, İlkadım ilçesi Kıran Mahallesi Barış Bulvarı üzerinde saat 08.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, solunum sıkıntısı yaşayan bir hastayı Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götüren Esen B. idaresindeki 55 SE 112 plakalı 112 Acil Servis'e ait ambulans, Kemal E.'nin kullandığı 55 AP 031 plakalı kapalı kasa kamyonet ile çarpıştı. Kaza sonrası ambulans refüje çıkarken, savrulan kamyonet ise bir evin bahçesine uçtu. Kazada, ambulansta bulunan hasta Ali Akyüz ile sağlık personeli Özlem Şen yaralandı. Yaralılar, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...