Sultangazi'de korkutan yangın

/ Kaynak: DHA
Sultangazi'de korkutan yangın

YAŞAM Haberleri  / DHA

SULTANGAZİ Cebeci mevkiinde ormanlık alanda yangın çıktı.

SULTANGAZİ'de meyve sebze kasaların depolandığı geniş bir alanda henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Olay yerine sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibi alevlerin ormanlık alana sıçramasını önledi. Alev alev yanan tahta ve plastik kasaların söndürülme çalışmaları ise sürüyor.
Sebze ve meyve halinden getirilen kasaların toplandığı Cebeci Köyü'ndeki boş bir alanda saat 13.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yaklaşık 1 dönümlük alanda alevleri gören köylüler, durumu itfaiyeye bildirdi. Sultangazi itfaiye grubuna bağlı ekipler, alev alev yanan kasaları söndürmekte yetersiz kalınca yardım istedi. Yangın yerine Şişli, Esenler, Gaziosmanpaşa itfaiye grubuna bağlı ekipler sevk edildi. Alevlerin ormanlık alana sıçraması yapılan müdahalelerle engellendi, yangın helikopteri de alevlere havadan müdahale etti. yükselen dumanlar TEM otoyolu üzerinde de göründü.
Sultangazi'de korkutan yangın

Yangını söndürme çalışmaları ise sürerken, polis de yangınla ilgili soruşturmayı başlattı.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...