Konya'da hastane dönüşü kaza: 6 yaralı

/ Kaynak: İHA
Konya'da hastane dönüşü kaza: 6 yaralı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Konya'nın Beyşehir ilçesinde hafif ticari araçla otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Kaza, Beyşehir-Konya karayolunun 30. kilometresinde meydana geldi. Ahmet Tıkır yönetimindeki 42 H 4851 plakalı hafif ticari araç, Ahmet Yıldıray yönetimindeki 33 LZ 571 plakalı otomobille Yenidoğan Kavşağı'nda çarpıştı. Kazada hafif ticari aracın sürücüsü ile araçta bulunan Ömer, Zuhal Duman ve Gülsüm Tıkır ile otomobildeki Ayşe ve Şeyma Aydın yaralandı. Otomobil sürücüsü ve yanındaki yolcu ise hava yastığının açılması sonucu kazayı yara almadan atlattı. Yaralılar kaza yerine sevk edilen ambulanslarla kaldırıldıkları Beyşehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Hafif ticari araçta bulunanların Konya'daki hastaneden kontrolden Beyşehir'e döndükleri öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...