Biri şehit diğeri terörist babası

Biri şehit diğeri terörist babası

YAŞAM Haberleri

Erzurum Karaçoban'da cenazeleri aynı mezarlıkta defnedilen biri şehit, diğeri terörist teyze çocuklarının babaları, taziyeleri birlikte kabul etti.

Kardeş gibi büyüyen iki teyze çocuğundan Jandarma Er Recep Beycur, Siirt'te 19 Ağustos'ta PKK'nın saldırısı sonucu 7 arkadaşıyla şehit oldu. Rıdvan İpek ise 4 Eylül'de Tunceli'deki polis merkezine yönelik saldırıyı gerçekleştirirken güvenlik güçleriyle girdiği çatışmada öldürüldü. Aynı mezarlığa 15 metre arayla defnedilen Recep Beycur ve Rıdvan İpek'in babaları taziyeleri birlikte kabul edip, çocuklarının mezarını da beraber ziyarete gitti.
Şehidin babası Selahattin Beycur, "Onların çocuklukları birlikte geçti. Biz barış istiyoruz. Kardeşler toprağa düşmesin. Kimsenin yüreği yanmasın. Bizim canımız yandı, artık kimsenin de canı yanmasın istiyoruz" dedi. Rıdvan İpek'in babası Ramis İpek, "Ben ve Recep'in babası yan yana geziyorum. Evlat, evlattır. Yerde bulunmamış, çöpten alınmamıştır. İnşallah ölen son gençler bizim gençlerimiz olur" diye konuştu.
Biri şehit diğeri terörist babası
Şehit babası (sağdan ikinci) PKK'lının babası (solda)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...