Balıkesir yanıyor!

Balıkesir yanıyor!

YAŞAM Haberleri

Dünyanın akciğerler olarak da bilinen Balıkesir'in Edremit ilçesindeki karaçam ve zeytinlik alanlarında orman yangını çıktı.

Alınan bilgiye göre, Altınoluk Mahallesi Antandros Antik Kenti yakınlarında karaçam ve zeytinliklerin bulunduğu ormanlık bölgede henüz belirlenemeyen bir nedenle aynı anda birkaç yerde çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle büyüdü. Yangına, Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğüne ait ekipler müdahale ederken, Edremit ve Çanakkale Ayvacık Orman İşletmesine ait yaklaşık 20 arazöz ile Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Amirliği ekipleri de çalışmalara destek veriyor. Yangının çıktığı yerin yerleşim noktasına yakın olmasından dolayı ekipler, söndürme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Öte yandan yangına havanın karanlık olması sebebiyle havadan müdahale edilemezken, sabah saatlerinde helikopterlerin de çalışmalara dahil olacağı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...