Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Siirt'te mesire alanı kül oldu

/ Kaynak: İHA
Siirt'te mesire alanı kül oldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Siirt şehir merkezine 10 kilometre uzaklıktaki Başur mesire alanında çıkan orman yangınında 100 dönümlük ağaçlık alan küle döndü.

Edinilen bilgilere göre, Başur mesire alanında saat 15.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Siirt ve Kurtalan belediyeleri ile Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait itfaiye araçlarının müdahale ettiği yangın, yaklaşık 2 saat sonra kontrol altına alınarak söndürülebildi. Yangında, 100 dönümlük ağaçlık alan küle döndü. 
Bölgede son 2 ay içerisinde 3'üncü kez yangın çıktığını belirten Başur mesire tesisi işletmecisi Baki Kezer, yangının kasıtlı olarak çıkarılmış olabileceğini söyledi. Kezer, son üç yangında toplam 350 dönümlük ağaçlık alanın tamamen yandığını ve ormanlık alanda yaşayan canlıların da zarar gördüğünü vurguladı. 


YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...