Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul'da araçlar suya gömüldü

/ Kaynak: İHA
İstanbul'da araçlar suya gömüldü

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul Kartal'da şiddetli yağışın ardından adeta göle dönen bir köprünün altında park halinde bulunan araçlar suya gömüldü.

E-5 Karayolu'nda oluşan su birikintisi ise sürücülere zor anlar yaşattı. Anadolu yakasında şiddetini artıran yağış sonrası yollar göle döndü. Yakacık- Uğur Mumcu bağlantı yolu üzerindeki köprü altında yoğun su birikintisi oluştu. Park halinde bulunan araçlar yarıya kadar suya gömüldü. Yoldan geçmeye çalışan bazı araçlar da göle dönen yolda ilerleyemeyince geri döndü. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, araçlarda mahsur kalan kimse olmadığını görünce geri gitti. Belediye ekipleri ise suyu tahliye etmek için çalışma başlattı.Öte yandan, Kartal Anadolu Adliyesi önündeki E-5 Karayolu'nda da yer yer su birikintisi oluşurken, araçlar ilerlemekte güçlük çekti.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...